2015-07-29 Nyíregyháza

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Ösi egyezmény helyreállítása küldetés megoldása 3.ik feltétellel.

Leírás: Helyszín: Városi Művelődási KözpontKezdési Időpont: 10:00Nevezésidíj: 800 ftMinden nevező kap egy adott havi ultrát, minden nevező után egy MR kerül a díjalapba, amit a helyezés sorrendjében a verseny végén széthúzunk. Az első helyezet versenygyőztes lapot kap.

2015-08-01 Budapest - Sárkánytűz

Formátum: Új hullám

Küldetés: Irányíts annyi kalandozót, hogy azoknak legalább 18 különböző képzettsége legyen. Az első 2 leggyorsabban lejelentő játékos nyeri az extra pontokat.

Nevezési díj: 1500 Ft
Nevezés: 10:00-10:30
Kezdés: 10:30
Díjazás: minden nevező megkapja a júliusi UR lapot, a verseny győztese pedig Versenygyőztes lappal gazdagodik. Továbbá minden nevező után 2 Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a díjalapba, ezek felét az első 4, a másik felét az összes nevező között osztjuk ki a helyezés sorrendjében.

2015-08-02 Mezőnagymihály - Szabee

Formátum: Új hullám

Küldetés: Győzz úgy, hogy az ellenfélnek nincs DP-je, nincs toronyszintje és nincs éber kalandozója a jelenben!

Nyári dupla verseny Mezőnagymihályon!

Helyszín: Művelődési ház

Kezdés:10:00

Nevezés:900 ft

Formátum: új hullám

Minden nevező megkapja az adott havi ultra ritkát. Minden nevező után egy Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a nyereményalapba,melyet a verseny végén a helyezés sorrendjében választunk.Az első helyezett versenygyőztes lapot nyer.

2015-08-02 Mezőnagymihály - Szabee

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Minél hangulatosabb deck összeállítása. Minden játékos pontozza ellenfele pakliját minden forduló után hangulatosság,játékélmény stb. alapján 1-5-ös skálán. A két legtöbb pontot gyűjtő játékos kapja az extra pontokat!

Nyári dupla verseny Mezőnagymihályon Augusztus 2-án!!!

Helyszín: Művelődési ház

Kezdés: kb.13:00

Nevezés:900 ft

Formátum: hagyományos

Minden nevező megkapja az adott havi ultra ritkát(július). Minden nevező után egy Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a nyereményalapba,melyet a verseny végén a helyezés sorrendjében választunk.Az első helyezett versenygyőztes lapot nyer.

2015-08-13 Budapest - Sárkánytűz

Formátum: Új hullám

Küldetés: Fejezz be egy játékot úgy, hogy a meccs végén minden jelenben lévő, alább megadott helyre csatoltál lehetséges maximális számú akadálylapot.
Ahol akadálylapoknak kell lenniük:
-saját toronyszintek; -ellenfél küldetései; -általad irányított építmények;
-általad irányított küldetések.

(Ha az adott helyen az ellenfélnek vannak akadálylapjai, az így fennmaradó csatolhatóság a mérvadó, ezzel nem bukod el a küldetést.)

Nevezési díj: 1500 Ft
Nevezés: 170:00-17:30
Kezdés: 17:30
Díjazás: minden nevező megkapja az augusztusi UR lapot, a verseny győztese pedig a a Versenygyőztes lappal gazdagodik. Továbbá minden nevező után 2 Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a díjalapba, ezek felét az első 4, a másik felét az összes nevező között osztjuk ki a helyezés sorrendjében.

Tovább a teljes versenynaptárhoz

Reklámozott versenyek

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Regisztráció

Üdvözöllek Kalandozó a KIVÁLASZTOTTAK, a M.A.G.U.S. kártyajáték hivatalos honlapján. Ez a kártyajáték egy magyar gyűjtögetős stratégiai kártyajáték, mely immár 17 éve töretlen népszerűségnek örvend.
Új érdeklődőként a Kártyajáték ismertető fül alatti cikkeket ajánlom figyelmedbe!

Bata Gábor adatlapja

(Megnézem a karakterlapját!)

Megoldott küldetések

Statisztikák

Győzelmei

0

Vereségei

0

Legtöbbszöri legyőzője(i)

Meccs eredmények

Dátum

Helyszín

Ellenfél

Eredmény

Pontok

Sor oldalanként
Megjelenített oldal /