2015-08-01 Budapest - Sárkánytűz

Formátum: Új hullám

Küldetés: Irányíts annyi kalandozót, hogy azoknak legalább 18 különböző képzettsége legyen. Az első 2 leggyorsabban lejelentő játékos nyeri az extra pontokat.

Nevezési díj: 1500 Ft
Nevezés: 10:00-10:30
Kezdés: 10:30
Díjazás: minden nevező megkapja a júliusi UR lapot, a verseny győztese pedig Versenygyőztes lappal gazdagodik. Továbbá minden nevező után 2 Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a díjalapba, ezek felét az első 4, a másik felét az összes nevező között osztjuk ki a helyezés sorrendjében.

2015-08-02 Mezőnagymihály - Szabee

Formátum: Új hullám

Küldetés: Győzz úgy, hogy az ellenfélnek nincs DP-je, nincs toronyszintje és nincs éber kalandozója a jelenben!

Nyári dupla verseny Mezőnagymihályon!

Helyszín: Művelődési ház

Kezdés:10:00

Nevezés:900 ft

Formátum: új hullám

Minden nevező megkapja az adott havi ultra ritkát. Minden nevező után egy Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a nyereményalapba,melyet a verseny végén a helyezés sorrendjében választunk.Az első helyezett versenygyőztes lapot nyer.

2015-08-02 Mezőnagymihály - Szabee

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Minél hangulatosabb deck összeállítása. Minden játékos pontozza ellenfele pakliját minden forduló után hangulatosság,játékélmény stb. alapján 1-5-ös skálán. A két legtöbb pontot gyűjtő játékos kapja az extra pontokat!

Nyári dupla verseny Mezőnagymihályon Augusztus 2-án!!!

Helyszín: Művelődési ház

Kezdés: kb.13:00

Nevezés:900 ft

Formátum: hagyományos

Minden nevező megkapja az adott havi ultra ritkát(július). Minden nevező után egy Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a nyereményalapba,melyet a verseny végén a helyezés sorrendjében választunk.Az első helyezett versenygyőztes lapot nyer.

2015-08-13 Budapest - Sárkánytűz

Formátum: Új hullám

Küldetés: Fejezz be egy játékot úgy, hogy a meccs végén minden jelenben lévő, alább megadott helyre csatoltál lehetséges maximális számú akadálylapot.
Ahol akadálylapoknak kell lenniük:
-saját toronyszintek; -ellenfél küldetései; -általad irányított építmények;
-általad irányított küldetések.

(Ha az adott helyen az ellenfélnek vannak akadálylapjai, az így fennmaradó csatolhatóság a mérvadó, ezzel nem bukod el a küldetést.)

Nevezési díj: 1500 Ft
Nevezés: 170:00-17:30
Kezdés: 17:30
Díjazás: minden nevező megkapja az augusztusi UR lapot, a verseny győztese pedig a a Versenygyőztes lappal gazdagodik. Továbbá minden nevező után 2 Menekülés Rualanból kiegészítő kerül a díjalapba, ezek felét az első 4, a másik felét az összes nevező között osztjuk ki a helyezés sorrendjében.

2015-08-29 Budapest- Sárkánytűz

Formátum: Egyéb

Küldetés: Egy meccsen az ellenfelednek legyen legalább -9 Dp-je. Az első 3 questet lejelentő kapja az extra pontokat.

Formátum: 60/1
A paklinak pontosan 60 lapból kell állnia plusz a kezdő toronyszintek. A laplimit 1 (a kezdő toronyszinteket is beleszámítva). Csak az Új hullám formátumon játszható lapok használhatóak.
Cserepakli használható, a laplimit ott is 1. (Természetesen a pakliban és a cserepakliban nem lehet ugyanabból a lapból 1-1 példány).

Nevezés: 10:00-10:30
Kezdés: 10:30
Nevezési díj: 1500 Ft
Díjazás: minden nevező megkapja az augusztusi UR lapot, a verseny győztese pedig a a Versenygyőztes lapot. Minden nevező után 2 Menekülés Rualanból kerül a díjalapba, ezek felét az első 4, a másik felét az összes nevező között osztjuk ki a helyezés sorrendjében.

!Laplistákat erre a versenyre is kérek szépen!

Tovább a teljes versenynaptárhoz

Reklámozott versenyek

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Regisztráció

Üdvözöllek Kalandozó a KIVÁLASZTOTTAK, a M.A.G.U.S. kártyajáték hivatalos honlapján. Ez a kártyajáték egy magyar gyűjtögetős stratégiai kártyajáték, mely immár 17 éve töretlen népszerűségnek örvend.
Új érdeklődőként a Kártyajáték ismertető fül alatti cikkeket ajánlom figyelmedbe!

Szeptember győztese

Hírek -
Mindig öröm bejelenteni egy győztest. A győzelem megbecsülést, és rátermettséget bizonyít. Nincs ez másként sem a versenybeszámoló pályázat esetében sem.

Mint azt a "Jutalmazzuk a versenybeszámolókat" című cikkben bejelentettük, idézem:
"A hónap végén az a helyszín nyer, amelyik helyszínhez tartozó beszámolók aratták a legnagyobb tetszést, azaz amelyek a legtöbb a legtöbb "like"-ot kapták."

A szeptember hónapban a győztes Nyíregyháza, a "Csatlakozz hozzám halhatatlan trónomon" címő cikkel. Ha még nem olvastad a cikket, akkor javaslom kattints a cikk címére, megér egy olvasást!

Gratulálok a győztesnek! A következő Nyíregyházi versenyen minden induló plusz 1 ultra lapot kap a nevezéskor.

A Két Mágus kft csapata