2015-09-04 Cantina - Enriquel

Formátum: Egyéb

Küldetés: A VÁLTOZATOSSÁG GYÖNYÖRKÖDTET! Minél többféle, kalandozón levő különböző jelző kiosztása (egy kalandozón lehet többféle jelző, ami összeadódik).
A két, egy-egy meccsen belül legtöbb jelzőt kiosztó játékos kapja extra pontokat (egyenlőség esetén a korábbi lejelentés számít)!

Dátum: 2015. szeptember 4., péntek

Helyszín: Cantina Szerepjátékos Klub, 1074 Budapest, Alsó erdősor utca 3., http://www.cantinaklub.com/

Formátum: Arany középút

Ismertető: Bővített Új Hullám vagy szűkített Hagyományos? Egyik sem igazán, valahol a kettő között egy igazi Aurea Mediocritas, azaz Arany Középút. Egy új lapkészlet, ami visszamenőleg 15 kiegészítőt foglal magába, azaz a Zászlóháborúnál húzza meg a határt. Ultrák terén ez azt jelenti, hogy a 2006-osak még használhatók.

Tiltott lapok: egyenlőre nincsenek

Nevezés: 18:00 - 18:30
Kezdés: 18:30 pontosan!
Nevezési díj: 1700,-
A nevezési díj tartalmazza a klub belépő díját, kettő díjalapba kerülő Menekülés Rualanból kiegészítő árát és biztosan jár érte egy szeptemberi havi ultra lap.

MEGÍRT LAPLISTÁVAL ÉRKEZZEN MINDENKI!

DÍJAZÁS: Minden nevező kap egy szeptember havi ultra lapot. Az első helyezett egy versenygyőztes lapot kap (MÁSODVIRÁGZÁS). Minden játékos a helyezése sorrendjében választ 2, már felbontott Menekülés Rualanból kiegészítőt, 2 körben! A küldetés legjobb teljesítője egy bontatlan Menekülés Rualanból kiegészítővel gyarapszik.

Mindenkit szeretettel várunk!

Tovább a teljes versenynaptárhoz

Reklámozott versenyek

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Regisztráció

Üdvözöllek Kalandozó a KIVÁLASZTOTTAK, a M.A.G.U.S. kártyajáték hivatalos honlapján. Ez a kártyajáték egy magyar gyűjtögetős stratégiai kártyajáték, mely immár 17 éve töretlen népszerűségnek örvend.
Új érdeklődőként a Kártyajáték ismertető fül alatti cikkeket ajánlom figyelmedbe!

Szeptember győztese

Hírek -
Mindig öröm bejelenteni egy győztest. A győzelem megbecsülést, és rátermettséget bizonyít. Nincs ez másként sem a versenybeszámoló pályázat esetében sem.

Mint azt a "Jutalmazzuk a versenybeszámolókat" című cikkben bejelentettük, idézem:
"A hónap végén az a helyszín nyer, amelyik helyszínhez tartozó beszámolók aratták a legnagyobb tetszést, azaz amelyek a legtöbb a legtöbb "like"-ot kapták."

A szeptember hónapban a győztes Nyíregyháza, a "Csatlakozz hozzám halhatatlan trónomon" címő cikkel. Ha még nem olvastad a cikket, akkor javaslom kattints a cikk címére, megér egy olvasást!

Gratulálok a győztesnek! A következő Nyíregyházi versenyen minden induló plusz 1 ultra lapot kap a nevezéskor.

A Két Mágus kft csapata